AD_SCARS-SCAR-MASSAGE_LARGE_2021
Innhold

Trinnet du trenger å vite for å redusere et arr

Huden står aldri i mot litt hjelp for å se best mulig ut. Spesielt når det kommer til heling! Det er sant at den kan reparere seg selv, men hvis du vil unngå skjemmende merker, kan du gi den verdifull hjelp. Hemmeligheten? Du må massere! 

Massere arret mitt: hvorfor?

Fordi det er en to-i-en-bonus for huden din. Ved å massere forbedrer du smidigheten i huden. Massasjen reduserer smertefulle opplevelser og gir en følelse av velvære. Massering av et arr sikrer også at det blir mindre synlig. 

Hvordan masserer du arret?

Klar til å massere? Ingenting kan være enklere, på mindre enn to minutter vil du være en sann ekspert på arrmassasje:

  1. Påfør ditt spesifikke pleieprodukt på arret og masser området i sirkulære bevegelser, trykk med pekefinger og langfinger.
  2. Klem arret mellom fingrene og løft forsiktig for å prøve å løsne huden.
  3. Kna og rull arret ved å klype huden og rulle det mellom fingrene.
     

Hvor ofte bør arret masseres?

For best resultat, to ganger om dagen, er 2 til 3 minutter hver gang ideelt. Et lite øyeblikk bare for deg, nyt det...

For å være sikker på at du ikke glemmer å gjøre dette, sett opp et varsel på smarttelefonen din! Huden din vil takke deg for det.
 

Hvilket pleieprodukt bør du bruke for å massere arret?

En behandling spesielt tilpasset massasje! En oljetekstur gjør massasjen enklere å utføre, den beste er en gel-oljetekstur som spres raskt, uten at den renner som en klassisk olje. I tillegg blir den flytende etter en stund, lenge nok til å fullføre massasjen. Et spesifikt pleieprodukt gir en anti-merkeeffekt, ved å fukte huden og unngå brune merker, men også ved å berolige den.

Produktet som brukes holder også huden godt hydrert og fuktig, noe som er avgjørende for god arrheling! God heling betyr færre merker.
 

Massasje: hvis det gjør vondt bør jeg fortsette?

Hvis det gjør vondt, legger du på for mye press. En skånsom, langsom massasje er best: det kan hende du føler ubehag under massasjen. Hvis smertene er for store, ikke nøl med å redusere varigheten av massasjen og trykket.

EPITHELIALE A.H.

Massasje gel-olje

Denne massasjeoljen i gelekonsistens kan påføres to ganger om dagen og bidrar til å redusere forekomsten av arr* og strekkmerker.

*Re-epidermiserte arr.

EPITHELIALE A.H.

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Mer informasjon 

Ytterligere råd for sart hud
 

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba Havre®: eneste i sitt slag

Rhealba-havren®, vår skatt dyrket gjennom økologisk landbruk, er den planteaktive ingrediensen med rebalanserende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaper, som finnes i alle produktene våre. 

RHEALBA HAVRE®

Tilbake til toppen