AD_TATTOOS_WOMAN-HIP-FLOWERS_LARGE
Innhold

Hvordan tar du vare på en tatovering?

Hvis du vil at den skal beholde sin opprinnelige farge og form, er det viktig å ta vare på tatoveringen din.

I samarbeid med tattoome.com, forklarer vi deg hvordan du vedlikeholder tatoveringen din, så snart du forlater tatovøren, for å bevare den perfekt gjennom årene.

Å hjelpe en tatovering å gro

Tips #1: Hvor lang tid tar det før en tatovering gror?

Tatovøren din vil fortelle deg at det endelige utseendet til tatoveringen din er avhengig av hvor godt såret heles. 

Dette strekker seg fra siste nåleprikk til seks uker senere. Faktisk, i motsetning til midlertidige tatoveringer, er permanente tatoveringer langt fra å være en ubetydelig prosedyre og krever stor omhu.

Når arbeidet er ferdig, vil tatovøren din påføre en helbredende krem på det tatoverte området og deretter påføre en bandasje: du bør holde denne bandasjen på i 24 timer for å beskytte de små sårene forårsaket av tatoveringen. 

Sørg for å vaske hendene før du tar på tatoveringen.

Tips #2: Gi tatoveringen din fuktighet med en passende behandling

Vask tatoveringen med en mild, nøytral eller fysiologisk pH-såpe for å fjerne blekk og blodrester. Den første vasken av tatoveringen din kan være skummel. Ikke vær redd, for å vaske huden din forsiktig og smertefritt, bruk varmt vann og sørg for at vannet ikke skrus på for kraftig. Avslutt med å forsiktig klappe tatoveringen tørr med et rent håndkle. Påfør deretter reparasjonskremen i henhold til rådene fra tatovøren din. 

Bruken av cellofan bør være kun en gang! 

EPITHELIALE A.H.

Beroligende reparasjonskrem

Påfør et tynt lag med EPITHELIALE AH ULTRA Soothing Repairing Cream for å hjelpe til med å reparere og berolige den skadede huden din. La den så lufte fritt slik at tatoveringen din helbredes naturlig.

EPITHELIALE A.H.

Tips #3: Motstå fristelsen til å klø på tatoveringen din

Når tatoveringen din gror, kan det dannes små skorper, huden kan flasse og tatoveringen din kan klø. Det er bare én ting å gjøre: HOLD UT! Lettere sagt enn gjort, kan du si, men gir du etter, risikerer du å skade både designet og fargene. Dermed viktigheten av å bruke en beroligende reparerende krem.

Tips #4: Beskytt tatoveringen din mot solen 

Hvem liker å slappe av i solen og komme tilbake på jobb mandag morgen med en vakker solbrun hud? ALLE, vi lover! Bortsett fra at du ikke er som alle andre fordi du har en helt ny tatovering! UV-stråler, sjøen, svømmebassenget og besøk i badstue eller hammam bør unngås i en god måned. Kom igjen, vær modig, vi heier på deg!

 

Men vi har noen gode nyheter. Enten du er på "sporty"- eller "Netflix & chill"-teamet: i begge tilfeller bør treningsøkter som får huden din til å svette begrenses fordi epidermis trenger tid og hvile for å gro. 

Hvordan tar du vare på en tatovering dag for dag?

Det ville være feil å tro at når tatoveringen din har grodd, så trenger den ikke pleie lenger! Det finnes to grunnleggende regler som må overholdes gjennom hele livet: 

  • Gi huden din regelmessig fuktighet med en passende salve eller krem
     
  • Beskytt tatoveringen din med en ultra vannresistent SPF 50+ solbeskyttelse ved hver eksponering for solen. 

Nå har du alle våre beste tips for å gjøre tatoveringen til et ekte kroppskunstverk. 

Vi avslutter med favorittordtaket vårt: "En gang en tatovering, alltid en tatovering." 

BESKYTTE

Xtrem Stick

Denne usynlige stiften med svært høy beskyttelse SPF 50+ beskytter alle små og sarte områder (inkludert arr og tatoveringer) som er utsatt for solen, fra solens skadelige effekter. 

PROTECT X-TREM SPF 50+ Stick
BESKYTTE
AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba havre® : unik.

Rhealba-havren®, vår skatt dyrket gjennom økologisk landbruk, er den planteaktive ingrediensen med rebalanserende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaper, som finnes i alle produktene våre. 

RHEALBA HAVRE®

Tilbake til toppen