AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_CHAMP-PLANTULES-SOLEIL_2021

Forpliktet til naturen

Forpliktet til naturen

Den eksepsjonelle effektiviteten til produktene våre kommer fra naturen. Det er derfor vår plikt å gi tilbake til naturen det den gir oss og litt til.

Fra beslutningen om å praktisere økologisk landbruk kombinert med agroøkologi for våre avlinger, til måten vi formulerer stadig mer øko-designede produkter, er vi forpliktet til å implementere en strategi og dydige partnerskap som aktivt reduserer innvirkningen vår på denne jorden som gir oss det beste.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_EAH-ULTRA-TAV_2021 1440x795

Å tro på ansvarlig dermo-kosmetikk

Hos A-Derma tror vi at å være ansvarlig betyr å gjøre alt for å produsere uten å påvirke naturen.

Det betyr å produsere lokalt*, i en kort forsyningskjede, i Frankrike, i en miljøsertifisert fabrikk**. Det betyr også å ta i bruk den mest eksemplariske miljøvennlige tilnærmingen som er mulig i alle ledd i produksjonskjeden, spesielt ved å designe produktene våre miljømessige.

*unntatt produkter fra underleverandører, mindre enn 2% av katalogen vår
** i samsvar med ISO 14001-standarden.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_INDISPENSABLE-GEL-SURGRAS_2021 1440x770

Fokus på miljømessig design

Miljømessig design av et produkt betyr å integrere miljøegenskaper fra designstadiet for å minimere påvirkningen gjennom hele livssyklusen.
Hos A-DERMA oversettes dette til konkret handling:

 • Eliminering av sekundæremballasje (pappesker) når det er mulig og når ikke, vil de være laget av kartong fra bærekraftig drevne skoger. 
   
 • Fjerning av bruksanvisning fra produktene våre
   
 • Redusering av plast:
  – Alle flaskene våre er resirkulerbare (i henhold til franske sorteringsanvisninger, som kan variere lokalt) og hygieneflaskene våre inneholder nå opptil 100% resirkulert plast. 
  - Vi har fjernet de anbruddsikre plastfilmene
  – Vi har gjort plastkapslene våre tynnere.
   
 • Våre avskyllingsformler er biologisk nedbrytbare i henhold til "OECD 301B"-standarden.
   
 • Våre filtre er miljøvennlige: i vår tilnærming til miljøvennlighet har vi evaluert filtrene våre i uavhengige laboratorier, som har vist at våre PROTECT-filtre ikke har noen innvirkning på representative organismer i det marine miljøet, spesielt koraller.
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_CRUELTY-FREE_2021 540x540

Forpliktet til dyrevelferd

Hos A-DERMA tester vi ingen av våre produkter eller ingredienser på dyr. Pierre FABRE Group, som vi tilhører, har utviklet alternative metoder til dyremodellen i mer enn 20 år, og evalueringen av sikkerheten til deres dermo-kosmetiske produkter er det viktigste.
Les mer

Forpliktet til å kjempe 
mot global oppvarming

Fordi fremtiden vår avhenger av global oppvarming, er vi samarbeidspartnere i agroskogprosjektet "Local climate". Gjennom dette initiativet utligner vi klimagassutslippene som vi ikke kan redusere eller unngå ved å plante nye hekker. Dette bidraget til oppveiingen vurderes først når alle mulige løsninger er implementert på forhånd.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_HAIES_2021 472x472
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_TAV-FLEURS_2021 472x472

Agroskogbruk
Plante hekker 

Landlige hekker er langt mer enn bare estetisk tiltalende, de er en stor ressurs for bevaring av miljøet. De absorberer og lagrer karbon, bekjemper effektivt jorderosjon, drenerer og filtrerer vann, og fordi de gir et tilfluktssted for insekter og smådyr, spiller de en aktiv rolle i det biologiske mangfoldet i området. Over 6km med hekker har blitt plantet siden 2014.

Forpliktet til å beskytte liv

Å opprettholde en økologisk og engasjert dermo-kosmetikk kan ikke gjøres uten en direkte handling på jorden. Dette er grunnen til at økologisk landbruk, agroskogbruk og agroøkologi styrer vår dyrking av Rhealba-havren®, som er kontrollert internt og bærekraftig. For å gå lenger er noen av stedene våre, som Terre d'Avoine, Havreområdet, godkjent som Official Sanctuary, som en del av partnerskapet vi etablerte i 2015 med LPO (League for the Protection of Birds), og vi er partner med Observatoire Agricole de la Biodiversité. 

Mer om Terre d'Avoine

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-VEGETAL-TERRE-AVOINE_MAISON-OISEAUX_2021 492x530
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_COCINELLE_2021 1440x700

Levende jord

Jorden vår er dyrket i henhold til standardene for økologisk landbruk, en spesifikasjon som vi forsterker med praksisen av agroøkologi. Dette innebærer for eksempel bruk av plantedekke, inkludert alfalfa eller fôrsorghum, som beskytter og gjødsler jorda mellom to avlinger av Rhealba-havre®, redusere jordarbeiding ved ikke å pløye dypt, og integrere hekker og trær for å bekjempe jorderosjon og beskytte mot vinden. Alt dette fremmer liv i jorden og fruktbarhet, samtidig som det forbedrer det biologiske mangfoldet i miljøet.
Disse praksisene er basert på tjenestene som tilbys av naturen og lar oss bevare naturressurser og redusere påvirkningen vår på miljøet når vi dyrker Rhealba Havre.®.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_AVOINE-GOUTELETTES_2021 1440x700

Evaluering av CSR-tilnærmingen vår

Hos A-Derma tar vi grep for å redusere miljøavtrykket vårt, og det er ikke bare vi som sier det. For å garantere åpenhet og for å hjelpe oss å bli bedre hver dag, har Pierre Fabre Group, som vi tilhører, fått vår CSR-tilnærming vurdert av Ecocert Environnement, en uavhengig organisasjon, i henhold til ISO 26 000-standarden. Etter 150 høringer om 7 kjernesaker, ble gruppen vår tildelt Excellence-nivået, det høyeste i standarden. 
Vi er stolte av denne eksterne anerkjennelsen fordi den gir hedertil vår daglige innsats.

Tilbake til toppen