AD_MANNEQUINS_FEMME_CREME-COU_2021
Innhold

Hvordan ta vare på huden i ansiktet ditt

Hvem har ikke hatt (eller kjent) en ubehagelig følelse i huden i ansiktet? Enten du lider av stramhet eller prikkende følelse grunnet tørr hud, rødhet forårsaket av reaktiv hud, kviser eller små mørke flekker som du ønsker å skjule, er vi alle påvirket av symptomene på sart hud mer eller mindre regelmessig. Er dette en reell ulempe? Ja! Kan det unngås? Selvfølgelig kan det! Med pleie og teknikker tilpasset hudens behov, kan du gi den varig lindring og få tilbake et avslappet utseende. 

Så, hvilke hudpleieprodukter trenger huden din for å føles bra ut? Våre dermatologieksperter er her for å hjelpe deg å forstå huden din bedre, forstå hva som ligger bak symptomene og gi deg alle tipsene for en god daglig rutine. Ringer det en bjelle? Følg guiden!

Rødhet i ansiktet er ganske vanlig. Faktisk finnes det mange faktorer og patologier som kan utløse det. Likevel, hvis det dukker opp, kan det bli vanskelige å leve med. Det er derfor ekspertene våre veileder deg: for å bedre forstå hvor denne rødheten kommer fra, slik at du kan finne de riktige løsningene for å redusere det eller forhindre det. Løsningen? Å velge og ta i bruk de riktige produktene, de riktige kremene... og de riktige teknikkene. Så, hvilke ansiktspleieprodukter bør jeg bruke og hvilken rutine bør jeg følge på daglig basis for effektive, langsiktige resultater? Vi vil forklare alt. 

RØDHET I ANSIKTET

Stramhet, stikkende følelser og en matt hudfarge: ansiktets tørre (eller svært tørre) hud resulterer i daglig ubehag og krever effektive løsninger for en rask og lindrende effekt. Tørr hud kan oppstå både naturlig og på grunn av ytre faktorer (som klima). Å vite hvordan du tar vare på huden din og de riktige tiltakene du bør ta på hvert stadium av hudpleierutinen din, krever at du fastlegger årsaken til denne tørrheten.

TØRR HUD

Kviser, hudormer, urenheter: enten mild, moderat eller alvorlig, akne, for det meste lokalisert i ansiktet, kan være svært vanskelig å leve med på daglig basis. Likevel finnes det enkle hudpleieprodukter og teknikker som effektivt virker på urenheter, reduserer forekomsten av arr og gjør livet ditt mer komfortabelt igjen. Ekspertene våre hjelper deg med å bedre forstå hvordan denne tilstanden fungerer for å ta vare på ansiktet ditt og velge de beste hudpleieproduktene, kremene og behandlingene. Det er på tide å komme i gang! 

AKNE

Tilbake til toppen