AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021

Plante-ekspertise: Rhealba® Havre

Hos A-DERMA skylder vi Havren alt. A-en i navnet vårt kommer fra det franske uttrykket avoine, og det samme gjør den eksepsjonelle effektiviteten til produktene våre.
 

Da den er sjelden og ren, så vi har valgt Rhealba® Havre blant 26 000 varianter for sine enestående dermatologiske egenskaper. Vi er de eneste som bruker den. Produsert ved økologisk landbruk, i en kort forsyningskjede i Sørvest-Frankrike, er Rhealba® Havre tilført alle produktene våre og bidrar til vår innsats for å lindre, rebalansere og reparere sart hud.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-ANCIENNE-ETAGERE_2021

Havrens historie

Det finnes en vakker historie som kan fortelles mellom sart hud og havre.

I begynnelsen fantes det "Avena sativa", den vanlige havren, et korn fra Poaceae-familien. Bruken går tilbake til antikken, da den ble konsumert som mat eller fôr og i form av medisinsk te for å roe inflammasjon. Romerne begynte den første dermo-kosmetiske bruken, i form av lindrende bad for personer med hudproblemer. I middelalderen ble det foreskrevet for irritert hud som et lindrende grøtomslag.

Siden den gang har dens egenskaper fortsatt blitt studert, og i det 17. århundre ble den inkludert i den franske farmakopéen for sine anerkjente og dokumenterte fordeler for å lindre huden.

Opprinnelsen til en aktiv stjerneingrediens av ypperste slag

"Avena Sativa", denne dermatologiske havren inspirerte A-DERMAs merkenavn og merkevarens første produkt så lyset i 1982, Dermatologisk Havremelk vaskebar

Etter 16 år med kontinuerlig forskning på Avena Sativa, ble en av dens 300 arter valgt som hudens beste allierte, for dens mykhet og rikhet på aktive ingredienser: Rhea-varianten, ren, hvit havre som A-DERMA kaller Rhealba® og som deretter ble den unike og eksklusive aktive ingrediensen som fortsatt er merkevarens signatur den dag i dag.
Men forskningen stopper ikke der. Grunnet drivkraften til Herr Pierre FABRE skal forskerne undersøke nye aktive ingredienser, ikke i kornet denne gangen, men i de veldig unge Rhealba® Havre-skuddene, fulle av liv, i full vekst, kalt FRØPLANTER.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-GRAINS-MAIN_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-SHOOT-TRADILANDES_2021 1440x500

Egenskapene til Rhealba Havre frøplanter® Dermatologi, naturligvis

Rhealba® Havrefrøplanter har vist seg å være en uvurderlig plante- og dermatologisk skatt.
Gjennom forskningen har det blitt avdekket aktive molekyler med helt unike dermatologiske egenskaper. Rhealba® Havrefrøplanteekstrakt er rik på saponiner, som retter opp balansen i huden, og flavonoider, som har lindrende egenskaper. Til stede i alle produktene våre, gir det dem all deres effektivitet når det gjelder å ta vare på sart hud.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-VUE-PRES_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-JUS-PLANTULE_2021

Naturlig effektiv
Helt trygt

Takket være et innovativt og patentert utvinningssystem (patentsøkt), 
A-DERMA var i stand til å utvikle et frøplanteekstrakt (unge skudd) fullt av disse aktive molekylene og fritt for påvisbare proteiner, for å unngå allergiske risikoer ved påføring på huden, spesielt for personer som er overfølsomme for korn. 

Innhøstingsstadiet
Rhealba® Havrefrøplanter 

Mellom 10 og 12 uker gamle, er Rhealba® Havrefrøplantene fulle av den høyeste dosen av aktive molekyler for huden, saponiner og flavonoider som retter opp balansen og lindrer.
Det er nødvendig å høste dem nøyaktig i denne perioden, for å fange opp denne maksimale konsentrasjonen av verdifulle aktive ingredienser, for å bringe den høyeste grad av effektivitet til A-DERMA-produktene, gitt at denne konsentrasjonen etterpå synker.
For å være sikker på at de høster inn på det nøyaktige tidspunktet når de aktive molekylene er mest konsentrert, kan bøndene måle mengden direkte på bladene, takket være et spesifikt verktøy, DUALEX 4.0, utviklet med hjelp av Pierre Fabre Agronomi-team.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-DUALEX_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-SERPENTIN_2021

Konstant kvalitet

For å garantere konstant kvalitet på ekstrakten og konsentrasjon av aktive molekyler, blir Rhealba® Havrefrøplanteekstrakt systematisk testet og godkjent ved 27 kontrollpunkter.
Denne ekstraordinære plantekraften til Rhealba Havrefrøplantene® er også gjenstand for 3 registrerte patenter.

Rhealba Havresyklus®

Fra Rhealba® Havrefrø til frøplanteekstrakt.

Rhealba® Havre dyrkes eksklusivt ved bruk av økologisk landbruk i åkrene rundt Terre d'Avoine, sørvest i Frankrike (Tarn). Den blir høstet inn i midten av juli og brukt som frø til Rhealba® havrefrøplanter. Vi er bønder, som produserer våre egne frø hvert år. Vi garanterer perfekt sporbarhet og kontroll av denne avgjørende fasen.
Frøplantene fra disse kornene inneholder planteessensen mens den blir skapt. 
Dyrket på 50 hektar i Sørvest-Frankrike, i en kort forsyningskjede, blir de sådd mot slutten av vinteren. Frøene trenger da bare noen måneder på å vokse. I mai kan innhøstingen begynne, frøplantene er 10-12 uker gamle og er klare til å uttrykke sin fulle kraft.
Per hektar kuttes, tørkes og bearbeides 15 tonn fersk havre til planteekstrakt på planteutvinningsstedet i Gaillac i Tarn.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMPS-FAUCHAGE_2021 1440x500

Produksjon i Sørvest-Frankrike,
i en kort forsyningskjede

Fra frøet til det ferdige produktet selges Rhealba® Havre i korte forsyningskjeder og i Sørvest-Frankrike: flere ekspertiseanlegg ligger innenfor en radius på 50km i luftlinje: Terre d'Avoine, Havrelandett, er vuggen til Rhealba® Havre, hvor frøene dyrkes og produseres i økologisk landbruk. Gaillac, et sted for banebrytende innovasjon, hvor planteekstraktene lages. Soual, en ISO 14001-sertifisert miljøfabrikk, som produserer A-DERMA dermo-kosmetikkprodukter.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Interaktiv 3D frøplante

Interaktiv 3D frøplante

Ønsker du å gå ned på jordene og se nærmere på våre Rhealba® Havrefrøplanter, kan du gjøre det her.

La oss gå!
Tilbake til toppen