AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, et forpliktet merke

Forpliktet plantebasert dermatologi

I nesten 40 år har vi vært forpliktet til en unik tilnærming som kombinerer det beste fra naturen med den mest avanserte vitenskapen.

Å bidra til sart huds velvære er selvfølgelig vår første prioritet.
Vi er også forpliktet til å bevare naturen, vår uvurderlige ressurs, ved å sikre at vi minimerer påvirkningen vår så mye som mulig.
Men vi ønsker å gjøre mer: ved å lage enda mer dydig dermo-kosmetikk hver dag, forankret i Conscious Care* tilnærming Pierre FABRE.
Hos A-DERMA har vi valgt å forplikte oss dypt til menneskeheten og naturen uten kompromisser, ydmykt klar over at veien er lang når tilnærmingen er oppriktig.

*Anvendelig og forpliktet dermo-kosmetikk

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

Forpliktet
til menneskeheten

Hva driver oss? Å jobbe for velvære hver dag. Velværen til sart hud, ved å tilby dem pleieprodukter som i økende grad er tilpasset deres behov og ved å garantere total åpenhet.
Men også for våre ansatte, våre samarbeidsbønder, leverandørene våre og de fattigste og mest sårbare. Vi er overbevist om at fremgang og innovasjon ikke kan oppnås uten dyp respekt for mennesker. 

Våre forpliktelser overfor menneskene

Forpliktet 
Til naturen

Den eksepsjonelle effektiviteten til produktene våre kommer fra naturen. Det er derfor vår plikt å gi tilbake til naturen det den gir oss og litt til. Fra beslutningen om å praktisere økologisk landbruk kombinert med agroøkologi for våre avlinger, til måten vi formulerer stadig mer øko-designede produkter, er vi forpliktet til å implementere en strategi og dydige partnerskap som aktivt reduserer innvirkningen vår på denne jorden som gir oss det beste.

Vårt engasjement for naturen

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Tilbake til toppen