AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_LARGE_2021
Innhold

Ansiktsrødhet: forstå det for bedre behandling

Har du røde flekker i ansiktet? Som alle andre, kan det hende du sier! Faktisk er det veldig vanlig å merke rødhet i ansiktet. Litt varme eller kulde og ansiktet ditt rødmer ganske raskt. Men det er når denne rødheten vedvarer eller dukker opp oftere at du bør begynne å bekymre deg for det og behandle det. Og her forblir metoden den samme: først identifisere hva som utløser denne reaksjonen, forstå typen rødhet og deretter tilpasse hudpleieproduktene dine, som kan gi varig lindring. Selvfølgelig er ekspertene våre her for å dele all informasjonen og rådene de har å tilby, for å hjelpe selv den mest reaktive huden med å finne den lindringen den fortjener.

Hva er ansiktsrødhet?

Ansiktsrødhet oppstår når huden blir rød, enten den er mer eller mindre lys. Det kan dreie seg om et lokalisert område (som nesen, kinnene, pannen eller haken) eller spredt over hele ansiktet. Noen ganger vil du høre mer tekniske ord for å beskrive denne ansiktsrødheten: erytrose, erytem i ansiktet, couperose eller rosacea. Denne rødheten skyldes en utvidelse av de minste blodårene i et dypere lag av huden, kalt dermis.

Hva forårsaker denne rødheten?

Hvis du har rødhet i ansiktet, kan det skyldes hudens natur, som generelt er sensitiv og sart, i tillegg til en permanent eller forbigående tilstand. For eksempel kan du ha rødhet i ansiktet fordi huden din er reaktiv, lider av en tilstand som rosacea (også kjent som couperose), eller er utsatt for allergi. Til slutt kan denne ansiktsrødheten være et resultat av en behandling den har gjennomgått, som for eksempel laserbehandling. Følg guiden!

Hva om du har
reaktiv hud?

Du har sannsynligvis sensitiv og reaktiv hud hvis den ikke tåler noe, eller om den overreagerer på ulike faktorer som ikke har noen effekt på andre hudtyper. Huden din føles stram, den klør og noen ganger til og med brenner. Reaktiv hud kan også bli rød til tider og kan ha røde flekker som kommer og går.

Denne reaktiviteten kan utløses av stress, varme eller kulde, påføring av et produkt eller til og med vann, friksjon osv. For å finne ut mer om reaktiv hud, og velge riktige hudpleieprodukter og kremer for å roe ned rødhet, klikk her.

Lindre reaktiv hud som rødmer.

AD_REACTIVE SKIN_FACE_WOMAN_2021 696x696
AD_MANNEQUINS_FEMME-BRUNE-REGARD-VERS-LE-BAS_2021 696x696

Hva om det er det
rosacea?

Rosacea, også kjent som couperose, forårsaker utbredt rødhet, spesielt på de sentrale områdene av ansiktet (nese, kinn, hake og panne) og en følelse av tørrhet, brenning og svie. Det kan også være hudlesjoner som små kviser (kalt papler eller pustler) og lokal hevelse i ansiktet. Etter hvert som den utvikler seg, kan den bli permanent og veldig skjemmende. Vil du forstå denne tilstanden og dens symptomer bedre? For å vite hvordan du kan bedre velge en anti-redness-krem? For å finne ut hvilke hudpleieprodukter som er effektive for å roe ned rødhet og andre tegn på rosacea i ansiktet ditt?
Let ikke lenger!

Å lindre rosacea i ansiktet

Hva om det er grunnet en laserbehandling i ansiktet?

Hvis du har gjennomgått en laserbehandling i ansiktet (for eksempel for å fjerne mørke flekker, aknearr eller små kapillærer), kan huden din vise rødhet eller til og med lett hevelse i det behandlede området og en følelse av solbrenthet som vil blekne i løpet av noen få timer. Hva er ettervirkningene av en laserbehandling på huden din? Hvilken pleie og kremer bør du bruke for å lindre den? Vi forteller deg alt her.

Å lindre ansiktet etter en laserbehandling.

AD_FRAGILE SKIN_FACE_WOMAN_LOOKING IN MIRROR_2021 472x472
AD_ALLERGY_WOMAN_2021 472x472

Hva om huden i ansiktet ditt er
utsatt for allergi?

Du har vært i kontakt med et allergifremkallende stoff og ansiktet ditt viser rødhet og tegn på hudallergi: det kan være en allergisk reaksjon, som elveblest eller kontakt eller irritasjons-eksem. I dette tilfellet har ansiktet ditt røde flekker, små kviser, og huden din føles stram og kløende. For å finne ut mer om allergiutsatt hud, oppdag tipsene våre om hvordan du tar i bruk den best egnede hudpleien og rutinen. Og for å lindre rødheten og de irriterende symptomene på ansiktsallergien din, trenger du ikke lete lenger.

Å gjenkjenne og lindre kontakteksem

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

 Finn ut mer

Hvordan ta vare på ansiktet ditt?  

 

Tilbake til toppen