AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, plantebasert dermatologisk laboratorium

For 40 år siden oppfant A-DERMA plantebasert dermatologi, en ny måte å ta vare på sart hud. 

Hva om planter var nøkkelen til å ta vare på sart hud, alle typer sart hud? Dette var vi overbevist om da vi startet opp, i en tid da naturlig ikke var noe man snakket om. I dag er vi sikre på dette, takket være banebrytende vitenskapelig forskning som år etter år tilbyr en helt unik kompetanse på planter. I hjertet av alle produktene våre er en unik aktiv ingrediens, hvit vårhavre, Rhealba® Havren. 

Denne banebrytende plantebaserte dermatologiske tilnærmingen, forpliktet til både menneskeheten og naturen, lar sart hud gjenvinne balansen, naturlig.

Vår historie

Det hele begynte på 1970-tallet da Monsieur Pierre Fabre, en farmasøyt fra Castres, med lidenskap for botanikk, valgte havre, en glemt plante på den tiden, men en som hadde blitt brukt i mer enn tre årtusener til medisinske formål...
 

OPPDAG HISTORIEN VÅR

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Vårt grunnlag: Dermatologi
Kompetanse innen sart hud

Som et dermatologisk merke som er dedikert totalt til årsaken til sart hud, inngår vi ikke kompromiss med effektivitet eller sikkerhet. Alle våre hygiene- og pleieprodukter er formulert med samme nøyaktighet. De er spesielt utviklet for å møte behovene til sart hud, fra barn til de eldre, og har gjennomgått en rekke medisinske tester for å garantere optimal effektivitet og toleranse. 
 

LES MER

Vår tilnærming: planter
Havreekspertise

Dyrket i økologisk landbruk, i en kort forsyningskjede i Sørvest-Frankrike, Rhealba Havren® destillerer sine eksepsjonelle dermatologiske egenskaper inn i alle våre produkter. Denne unike planteskatten, som vi er de eneste som dyrker, har vært gjenstand for 5 registrerte patenter. 

Les mer

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA i nøkkeltall

45000

Samarbeidspartner til over 45.000 leger over hele verden*

1/26.000

Vår Rhealba® Havre utvalgt fra over 26.000 arter

100%

Kort forsyningskjede fra frø til Rhealba® havreekstrakt

100%

Produsert i Frankrike

*Antall hudleger, barneleger og allmennleger besøkt av A-DERMA dermatologiske laboratorier over hele verden

Vi har alltid tilbudt innovative produkter som henter sine aktive ingredienser fra naturen med den tredoble interessen om sikkerhet for brukeren, beskyttelse av naturressurser og respekt for disse ressursene fra våre produsenter. Dette er budskapet vi ønsker å formidle og vi kaller det Conscious Care

Núria Pérez-Cullell
Núria Pérez-CullellAdministrerende direktør i Pierre Fabre Dermo-Cosmetics
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

CONSCIOUS CARE

A-DERMA er helt i tråd med Pierre Fabre Groups Conscious Cares* tilnærming.

Conscious Care*, en tilnærming som deles av Pierre Fabre og dets merkevarer, uttrykt i form av konkrete og håndgripelige bevis og forpliktelser, for en mer dydig dermo-kosmetikk. 

*Anvendelig og forpliktet dermo-kosmetikk

Bli med i A-Derma familien!

Tilbake til toppen