PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

Conscious Care

Vår conscious care-tilnærming

Ved å velge A-DERMA deltar du i conscious care-bevegelsen.

Vi er oppmerksomme på at sensitiviteten vår overfor andre og for miljøet vårt kan være kilden til stor fremgang, derfor skaper Laboratoires Pierre Fabre-merkene, inkludert A-DERMA, i fellesskap Conscious Care*: vi jobber aktivt for å skape fremtidens kosmetikk, som handler bevisst med hensyn til hele økosystemet sitt. Dette blir til en humanistisk og engasjert bevegelse i tjeneste for miljøet, vitenskapelig fremgang og et bedre liv.
Ved å velge våre produkter, deltar du i bevegelsen og støtter mange konkrete sosiale og miljømessige handlinger for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. 
* hjelpsom og engasjert omsorg 
 
 

100%

av våre nye produkter er økososialt utformet

97%

av produktene våre er laget i Frankrike

89%

av de aktive ingrediensene våre kommer fra økologiske planter eller planter uten fytosanitær behandling

100%

av emballasjen vår vil være laget av resirkulerbare, bio-innhentede eller komposterbare resirkulerte materialer innen 2025

Pierre Fabre interne kilder

Bevarer den naturlige balansen

I 60 år har merkene til Pierre Fabre Group slått sammen den vitenskapelige ekspertisen og kunnskapen sin om naturen for å lage dermo-kosmetikk som er like opptatt av effektiviteten og sikkerheten til produktene deres som av din velvære. 
Vår ambisjon? Å skape produkter som respekterer den naturlige balansen i huden din, håret ditt og din munnhygiene, uansett natur og krav. 

 

Fokuser på det som er nyttig og viktig

Vi velger kun de ingrediensene som trengs for håret ditt sitt behov og i riktig dosering. 
Basert på prinsippet om " bare det nødvendige”, våre Conscious Care-formler er designet og utviklet uten uønskede stoffer

 

Prioritering av miljø og bærekraftig forbruk

Siden 2019 er 100% av de nye produktutviklingene våre økososialt utformet Innen 2023 vil 50% av hele katalogen vår være det. 

Å redusere miljøpåvirkningen vår gjennom emballasje vil vi bidra til kampen mot global oppvarming. Innen 2025 vil derfor 100% av emballasjen vår være produsert av resirkulerbare, biologiske eller egenutviklede komposterbare materialer. 
10% av produktkatalogen vår vil være tilgjengelig i et gjenbrukbart format (løs, øko-refill).

  • <span class="ezstring-field">AD_WEBSITE_BIOLOGY_LAIT-AR-RICHE_COCOON_LIFESTYLE_2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_APPPLICATION_DERMALIBOUR-_REPAIRING-CICA-CREAM_POST-2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_EXOMEGA_EMOLIENT-CREAM_BLURRED-BACKGROUND-WOMEN-CHILDREN_POST_2021_LIFESTYLE 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

En konstant bekymring for åpenhet

Innen 2022 vil alle produktene våre bli vurdert i henhold til Green Impact Index, designet av Green Mission Pierre Fabre. Den oppsummerer miljø- og samfunnspåvirkningene av et kosmetisk produkt etter A, B, C eller D. For å delta i Conscious Care må produktene våre ha en poengsum på A eller B. 
Green Impact Index har som mål å være pålitelig, transparent og nyttig, for å hjelpe oss med å utvikle produkter som er mer respektfulle for planeten og å la alle ta de beste valgene. 

20 evalueringskriterier

Inkludert biologisk nedbrytbarhet og naturligheten til formelen, karbonavtrykk, vannforbruk, økologisk landbruk, offisielle sertifiseringer, CSR-forpliktelser, osv.

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650
PFDC_CONSCIOUS-CARE_ENGAGE_Innovation-verte_Desktop

Forpliktet til en mer naturlighet og grønn innovasjon

Sammen jobber vi hver dag for å oppnå større naturlighet i våre formuleringer. I dag er 89% av våre aktive ingredienser allerede utviklet fra økologiske planter eller uten fytosanitær behandling. Innen 2025 vil alle våre nye formler (unntatt solbeskyttelse) være utformet med mer enn 90% naturlige ingredienser, sammenlignet med 85% allerede i dag i flere kategorier.

PFDC_CONSCIOUS-CARE_une-volonte_production-locale-sourcing-durable_Desktop

En forpliktelse til lokal produksjon og bærekraftig innkjøp.

Med 97% av produktene våre produsert i Frankrike, favoriserer vi korte forsyningskjeder, for eksempel med Dermalibour+ CICA-krem, der mindre enn 50km skiller Rhealba® Oat-ekstraktet fra produksjonsstedet.

Vi støtter også foreningen Bio Sud-Ouest France Commerce Equitable, som fremmer lokal produksjon, økologisk landbruk, korte forsyningskjeder og støtte og ledsagelse av bønder slik at de dyrker økologiske produkter.

Bryr oss alltid om livskvaliteten til våre pasienter

Hver dag jobber vi for omsorgen og livskvaliteten til våre pasienter. Vi samarbeider daglig med 30 pasientorganisasjoner om nye produkter, tjenester eller digitale applikasjoner over hele verden, innen onkologi eller dermatologi.

...samt det beste for felleskapet og tilgang til omsorg for alle

For oss, Laboratoires Pierre Fabre-merkene, bidrar vi hver gang vi tar vare på bare én person til å gjøre verden til et bedre sted.
 

  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
    Illustrasjonsmedvirkende: BEAX
  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>Illustrasjonsmedvirkende:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Tilbake til toppen