AD_EXOMEGA_EMOLLIENT_CREAM_BOY AND MOTHER BED3_LIFESTYLE_200ML_2022

Våre 5 tips mot kløe

Når barnets hud klør, her er 5 morsomme tips for å distrahere dem og få dem til å slappe av. Disse tipsene lindrer øyeblikk med anspenthet og komplementerer opplæringen av en omsorgsrutine. Daglig påføring av en krem tilpasset hud utsatt for atopisk eksem blir et øyeblikk for engasjering av familien.

AD_WEBSITE_TIPS-ANTI-GRATOUILLES_GRENOUILLE_2022 512x512

AVSLAPPINGSRÅD
 

Sett deg på huk som en frosk Ser du hvordan frosker står stille på kanten av dammen? Be barnet ditt sette seg på huk med føttene flatt ned på gulvet og ikke bevege seg. "Hold ryggen rett, legg hendene i gulvet og lukk øynene. Jeg teller til 5, så sier vi "kvakk" sammen, og vi gjør det så mange ganger du trenger. 

HVORFOR? Holdningen gjør at barnet ditt konsentrere seg om froskestillingen og glemmer kløen. Gjentakelsen er avslappende

RÅD OM HÅNDTERING AV FØLELSER
 

Rist krukken av ro! Lag en "krukke av ro" sammen: i en liten glasskrukke (eller flaske), bland varmt vann, flytende lim, små gjenstander (knapper, frø osv.) og noen dråper farge. Lukk godt og rist. Når kløen begynner, foreslår du at barnet ditt tar krukken med begge hendene og rister den mens du sier "shoo! Kløe, la huden min være i fred! "Denne øvelsen gjøres så mange ganger som barnet trenger det.

HVORFOR? Ved å riste krukken letter barnet ditt på trykket, og å observere de små gjenstandene som sakte synker til bunnen av beholderen vil roe dem ned

AD_WEBSITE_TIPS-ANTI-GRATOUILLES_POT-DU-CALME_2022 512x512
AD_WEBSITE_TIPS-ANTI-GRATOUILLES_TAPIS-VOLANT_2022 512x512

KONSENTRASJONSRÅD
 

På det magiske teppet ditt! Ligg på ryggen og gjør barnet komfortabelt på magen. Forklar at de skal puste sakte inn mens du puster ut, og deretter puste ut sakte og så lenge som mulig. Barnet ditt føler magen utvides og trekker seg sammen samtidig som din. Du kan ledsage øvelsen med en kort historie "Tenk deg at pusten vår vil få teppet til å fly avgårde og bære oss høyt opp i himmelen...

HVORFOR? De fokuserer på magepusten og slapper gradvis av. 
En ideell øvelse for å finne indre ro i en krisesituasjon, eller rett før du skal sove. Og så vi drar på reise til drømmeland!

MORSOMME RÅD FOR PÅFØRING
 

Kongen befaler! Her er et gjensyn med den berømte leken! Ideen er enkel: be barnet følge instruksjonene dine mens du smører litt krem på brystet, albuene osv." Kongen befaler: bank forsiktig på albuene. "" Kongen befaler: masser brystet i store sirkler... ”

HVORFOR? En morsom og uvanlig måte å lære om den daglige påføringen av krem, samtidig som du lærer de riktige bevegelsene for å behandle kløende hud. En liten lek som kan gjøres igjen og igjen, når det klør litt, mye eller ikke i det hele tatt, slik at påføring av kremen blir en nytelse og ikke en forpliktelse, og fremfor alt en refleks.

AD_WEBSITE_TIPS-ANTI-GRATOUILLES_JACQUES-A-DIT_2022 512x512
AD_WEBSITE_TIPS-ANTI-GRATOUILLES_MÉTÉO-DU-CORPS_2022 512x512

MORSOMME RÅD FOR PÅFØRING
 

Hvordan er været på kroppen din? Når kløen begynner, be barnet ditt om å plassere fingeren på områdene som klør og bruk værord for å beskrive hvor mye det klør: "Storm på ryggen / Mye skyer på albuene / Storm på brystet, osv.". På hvert trinn, mime påføringsbevegelsen for området på din egen kropp, og inviter barnet ditt til å gjøre det samme på kroppen med kremen. Mens de fortsetter å smøre seg, roer været seg ned og solen kommer tilbake!
 

HVORFOR? En leken måte å lindre områdene som klør mest og gjøre dem kjent med en viktig handling: den daglige påføringen av kremen.

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Finn ut mer

Ytterligere råd til personer med hud utsatt for eksem
 

Mamma, hva er atopi?

Tilbake til toppen