PROTECT Solkrem med SPF 50+

Fast

Beskytter

Denne solkremen beskytter sart hud mot de skadelige effektene av solen, styrker hudens barriere** og bidrar til å forsvare celle-kapitalen.

Mild duft, ikke-klebrig, vannresistent

Miljøvennlige filtre. Rhealba® havre, utvunnetdyrket etter økologiske landbruksprinsipper.

Tube

Perfekt for Voksne

Fototype Alle fototyper fra I til VI

Egnet for Kropp - ansikt

Hudtype Sensitiv hud

Behov Solbeskyttelse

Produsert i Frankrike

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Rhealba®
\nHavre : enestående

Rhealba® havre, vår skatt dyrket gjennom økologisk landbruk, er den plantebaserte aktive ingrediensen med rebalanserende, lindrende og reparerende dermatologiske egenskaper i alle produktene våre.

RHEALBA® HAVRE

Ingredienser

Ingredienser

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL CARBONATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. DIISOPROPYL ADIPATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. CETEARYL ISONONANOATE. LAURYL GLUCOSIDE. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Forbrukeren bør systematisk sjekke sammensetningen av produktet før kjøp.

Rhealba® havreolje

Rhealba®-havreolje

Beskytter og styrker sart hud som er utsatt for sol.

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472

Giftfrie solfiltre

Som en del av vår tilnærming til miljøansvar, har vi fått hvert av våre filtre vurdert av uavhengige laboratorier, som har vist at våre A-DERMA PROTECT-filtre ikke har noen innvirkning på noen arter av koraller, planteplankton eller dyreplankton. Støttet av vitenskapelige studier på disse nøkkelmodellene som representerer marint biologisk mangfold.

*A-DERMA PROTECT-filtre har blitt testet av Oceanological Observatory of Banyuls-sur-Mer, en partner av European Marine Biological Resource Centre, på tre nøkkelarter for marint biologisk mangfold – en art av koraller, planteplanktonarter og et dyreplankton – med konsentrasjonen av de som finnes i miljøet. 
\n Stien, D. et al. En unik tilnærming for å overvåke stress i koraller utsatt for nye forurensninger. Scientific Reports 10, 9601 (2020). 
\n(https://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3)

Thorel, E. et al. Effekt av 10 UV-filtre på Brine Shrimp artemia salina og den marine mikroalgen Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).
\nhttps://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

Påføring

Bruksfrekvens

Flere ganger om dagen

Påfør før soleksponering og påfør på nytt og ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt etter svømming eller tørking og svette.
Påfør sjenerøst (f.eks. 2 store mengder av produktet på en arm).
Mindre enn dette vil redusere beskyttelsesnivået.
Ikke bli i solen for lenge, selv om du bruker solbeskyttelse. For mye sol er farlig.
Husk :
Ikke utsett babyer og små barn for solen.
Unngå soleksponering mellom 11.00 og 16.00.
Bruk beskyttende klær (hatter, briller, t-skjorte).
Unngå kontakt med øynene.
Hvis produktene kommer i kontakt med øynene, skyll grundig.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

Ikke glem:

  • Unngå soleksponering mellom 11:00 og 16.00.
    \n 
  • - Hold babyer og små barn unna solen.
    \n 
  • Bruk beskyttende klær: hatter, capser, langermede T-skjorter, solbriller.

Hudpleierutine

Beskytter mot solen

 Solkrem med SPF 50+
PROTECT
Solkrem med SPF 50+

reparerer etter soleksponering

 Solkrem med SPF 50+
PROTECT
A-DERMA Protect After sun

Du vil også like

A-DERMA Protect After sun

PROTECT AH A-DERMA Protect After sun

Beroliger - Hydrerer

Ofte stilte spørsmål

SPF står for Sun Protection Factor.
\nDen indikerer graden av beskyttelse som et solbeskyttelsesprodukt gir. Den er derfor proporsjonal med prosentandelen av UV-stråling som absorberes av produktet. Jo høyere den er, jo mer beskyttende er den mot UV-stråling (ultrafiolett stråling fra solen som kan ha skadelige effekter på huden).

Absolutt! Den forårsaker forsinkede oksidative effekter og celleangrepene vedvarer selv etter eksponering for solen. For at denne effekten skal forsinkes, er tilførsel av fukt det viktigste grepet du kan ta. Vår PROTECT AH after sun er spesielt godt egnet for å intensivt fukte huden etter soleksponering og gir en antioksidant-effekt.

Nei, produktene våre er ikke testet på dyr. Dyreforsøk har vært forbudt i EU siden 2004 for kosmetiske produkter og siden 2013 for ingredienser som brukes til å lage disse produktene.
\nSom pionerer i denne tilnærmingen har vi brukt innovative, rekonstruerte hudmodeller siden 1995 for å garantere sikkerheten og effektiviteten til produktene våre før vi starter in vivo-tester på frivillige. Disse testene utføres deretter under dermatologisk kontroll.

Tilbake til toppen