PROTECT A-DERMA Sun Protect Cream SPF 50+

Beskytter

Denne solkremen er en effektiv solkrem som beskytter sart og tørr hud mot de skadelige effektene av solen og styrker hudens barriere**.

Delikat duftende, ikke-klebrig, vannresistent

Miljøvennlige filtre. Rhealba® havre, utvunnetdyrket etter økologiske landbruksprinsipper.

Perfekt for Voksne

Fototype Alle fototyper fra I til VI

Egnet for Ansikt

Hudtype Tørr hud - Sensitiv hud

Behov Solbeskyttelse

Produsert i Frankrike

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Rhealba®
\nHavre : enestående

Rhealba® havre, vår skatt dyrket gjennom økologisk landbruk, er den plantebaserte aktive ingrediensen med rebalanserende, lindrende og reparerende dermatologiske egenskaper i alle produktene våre.

RHEALBA® HAVRE

 

Ingredienser

Ingredienser

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYLENE GLYCOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Forbrukeren bør systematisk sjekke sammensetningen av produktet før kjøp.

Rhealba® havreolje

Rhealba®-havreolje

Beskytter og styrker sart hud som er utsatt for sol.

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472

Giftfrie solfiltre

Som en del av vår tilnærming til miljøansvar, har vi fått hvert av våre filtre vurdert av uavhengige laboratorier, som har vist at våre A-DERMA PROTECT-filtre ikke har noen innvirkning på noen arter av koraller, planteplankton eller dyreplankton. Støttet av vitenskapelige studier på disse nøkkelmodellene som representerer marint biologisk mangfold.

*A-DERMA PROTECT-filtre har blitt testet av Oceanological Observatory of Banyuls-sur-Mer, en partner av European Marine Biological Resource Centre, på tre nøkkelarter for marint biologisk mangfold – en art av koraller, planteplanktonarter og et dyreplankton – med konsentrasjonen av de som finnes i miljøet. 
\n Stien, D. et al. En unik tilnærming for å overvåke stress i koraller utsatt for nye forurensninger. Scientific Reports 10, 9601 (2020). 
\nhttps://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3

Thorel, E. et al. Effekt av 10 UV-filtre på Brine Shrimp artemia salina og den marine mikroalgen Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).
\nhttps://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

Påføring

Bruksfrekvens

Flere ganger om dagen

Påfør før soleksponering og påfør på nytt ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt etter svømming eller tørking og svette.
Påfør en stor mengde med produktet på ansikt og hals (for voksne).
Mindre enn dette vil redusere beskyttelsesnivået.
Ikke bli i solen for lenge, selv om du bruker solbeskyttelse. For mye sol er farlig.
Husk :
Ikke utsett babyer og små barn for solen.
Unngå eksponering mellom 11.00 og 16.00.
Bruk beskyttende klær (hatter, briller, t-skjorte).
Unngå kontakt med øynene.
Hvis produktene kommer i kontakt med øynene, skyll grundig.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

Ikke glem:

  • Unngå soleksponering mellom 11:00 og 16.00.
    \n 
  • - Hold babyer og små barn unna solen. 
    \n 
  • Bruk beskyttende klær: hatter, capser, langermede T-skjorter, solbriller.

Hudpleierutine

Beskytter mot solen

 A-DERMA Sun Protect Cream SPF 50+
PROTECT
A-DERMA Sun Protect Cream SPF 50+

reparerer etter soleksponering

 A-DERMA Sun Protect Cream SPF 50+
PROTECT
A-DERMA Protect After sun

Du vil også like

A-Derma Cutalgan Spray

CUTALGAN A-Derma Cutalgan Spray

Beroliger

A-DERMA Protect After sun

PROTECT AH A-DERMA Protect After sun

Beroliger - Hydrerer

A-DERMA Moisturising Body Lotion

THE ESSENTIALS A-DERMA Moisturising Body Lotion

Gir komfort - Hydrerer - Beroliger

Ofte stilte spørsmål

SPF står for Sun Protection Factor.
\nDen indikerer graden av beskyttelse som et solbeskyttelsesprodukt gir. Den er derfor proporsjonal med prosentandelen av UV-stråling som absorberes av produktet. Jo høyere den er, jo mer beskyttende er den mot UV-stråling (ultrafiolett stråling fra solen som kan ha skadelige effekter på huden).

Absolutt! Den forårsaker forsinkede oksidative effekter og celleangrepene vedvarer selv etter eksponering for solen. For at denne effekten skal forsinkes, er tilførsel av fukt det viktigste grepet du kan ta. Vår PROTECT AH after sun er spesielt godt egnet for å intensivt fukte huden etter soleksponering og gir en antioksidant-effekt.

Nei, produktene våre er ikke testet på dyr. Dyreforsøk har vært forbudt i EU siden 2004 for kosmetiske produkter og siden 2013 for ingredienser som brukes til å lage disse produktene.
\nSom pionerer i denne tilnærmingen har vi brukt innovative, rekonstruerte hudmodeller siden 1995 for å garantere sikkerheten og effektiviteten til produktene våre før vi starter in vivo-tester på frivillige. Disse testene utføres deretter under dermatologisk kontroll.

Tilbake til toppen